DHL Servicepoint är den vanligaste produkten tillsammans med Posten MyPack som används idag för att skicka paket till privatpersoner. Produkten innebär att du som företag kan skicka ett paket till en privatperson i hela Sverige och paketet kommer att komma till ett DHL servicepoint center i närheten av var du bor.

DHL servicepoint finns över hela landet, från norr till söder och har en mycket god täckning. Som privatperson behöver du ej färdas långt för att komma till din närmsta DHL servicepoint. I storstäder finns dessa DHL servicepoint i nästan alla kvarter vilket blir otroligt bekvämt för konsumenten, det blir så när som att få ett paket hemskickat.

Som företag finns det en hel del fördelar med att skicka paket till ett DHL servicepoint istället för direkt hem till kunden. För det första blir det billigare eftersom produktionskostnaden blir billigare för ditt transportföretag. För det andra får du en professionell service på varje utlämningsställe, för det tredje så kollar personalen upp legitimation på den person som hämtar ut paketet vilket minskar er risk för bedrägeriförsök och för det fjärde så kan kunden välja att hämta ut sitt paket på en DHL servicepoint när det passar kunden istället för att vara hemma och vänta in ett paket som skall levereras till hemmet.

Vi på Boxday samarbetar med DHL och upphandlar gruppavtal för våra kunder varför vi kan pressa era priser otroligt mycket oavsett vilken volym paket ni skickar idag. Er besparing blir iof betydligt större procentuellt om ni är ett mindre företag med färre transporter eftersom ni antagligen inte har ett superavtal från början men för större företag kan en besparing på bara 10-15% bli väldigt mycket pengar utslaget på en månad eller ett år.

Kontakta oss redan idag så skall vi ta fram ett riktigt kanonavtal, ni har inget att förlora, inte ens tiden eftersom vi gör allt arbete!