Våra partners

Boxday samarbetar med flera av Sveriges största transportföretag för att hjälpa er hitta lösningar för att transportera alla former av gods på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt.

Enbart väl utvalda partners för din trygghet

Oavsett om ditt företag är nystartat eller skickar 100 000 -tals frakter per år så ser Boxday till att finna billigare lösningar för ert företags paket att nå fram till era kunder. Då vi endast samarbetar med Sveriges största transportföretag så ser vi till att kvaliteten kommer först och att priset alltid är lägst. Varför vi kan erbjuda samma tjänster som ni idag köper till ett lägre pris är på grund av att vi skickar så pass stora volymer varje år. Vi på Boxday har stora volymrabatter hos våra samarbetspartners som vi har skaffat oss genom att under lång tid förmedla fraktavtal till de olika transportföretag som kan bibehålla Sveriges högsta kvalité.

När vi hjälper ett företag så tittar vi först och främst på hur Ert behov av frakter. Vissa transportföretag är helt enkelt inte lämpade för vissa typer av gods och därför utesluts ibland en eller flera aktörer från en upphandling.

I de flesta fall kan man dock använda vilket transportföretag, av de fyra största, som helst, dvs DHL, Schenker, Posten och Bring. Ibland kan det dock behövas en kombination av två aktörer för att kunna möta hela behovet och då kan det bli extra problematiskt att få till bra avtal som enskild kund eftersom ditt transportföretag vill gärna att du skall samla all volym hos dem för att kunna ge dig någon bättre rabatt överhuvudtaget. För Boxday som skickar 100 000 -tals paket årligen så är detta inte ett hinder. Vi kan hjälpa våra kunder att skicka vissa typer av försändelser via ett transportföretag och låta ett annat transportföretag sköta resterande transporter.

Vi berättar gärna mer hur vi arbetar och vill gärna lämna en offert till ert företag så att ni kan få åtnjuta fördelarna att vara kund hos Boxday. Ring redan idag och sätt oss i arbete, det kostar dig inget!

DHL logo
Unifaun logo

Kontakta oss

Har du frågor kring frakupphandling och gruppavtal inom frakt? Tveka då inte att kontakta oss! Om du vill ha en offert kan du gå in på att ansöka om offert så återkopplar vi inom 24 timmar.

E-post: info@boxday.se
Postadress: Innovatech Center, Sturevägen 29, 181 32 Lidingö
Besöksadress: Sturevägen 29, Lidingö