Fraktpriser

Få billigare fraktpriser hos Boxday!

På Boxday arbetar vi med att hjälpa våra kunder att få bättre fraktpriser varje dag. Arbetet tar aldrig slut och volymerna växer för varje månad som går. Vi samlar alla våra kunders volymer och genomför upphandlingar varje vecka mot transportföretagen i Sverige och ser till att våra kunder alltid erhåller lägre och lägre fraktpriser för att skicka paket, pall och stycken i Sverige och utomlands!

Det finns egentligen inte något skäl att inte bli kund hos Boxday. Är du kund hos Boxday så är du med i vinnarlaget, vi kommer alltid att ge ert företag ett bättre pris än vad du kan själv kan bli erbjuden. Det är ganska enkelt egentligen, vi har redan samlat volym på 100 000 -tals paket årligen som skickas under våra avtal. Den volym ditt företag tillkommer med läggs ovanpå denna volym och därmed kan ert företag ensamt inte skaffa ett lika bra fraktavtal som det avtal som Boxday kan skaffa åt er. Det finns inga hållhakar, bara en bättre deal helt enkelt och därmed bättre fraktpriser.

Att bli kund hos Boxday är enkelt. Vad vi gör är att vi går igenom ert företags behov av fraktlösningar, det kan röra sig om enkla paketlösningar till företag eller privatpersoner eller en kombination av pallar och styckeförsändelser som skall skickas inom Norden samt import eller export av enstaka paket/pallar/stycken eller hela kontainrar med produkter som skall skickas till Kina eller något annat land. Vi sköter hela flödet och vi ser till att ditt företag alltid sparar pengar och har marknadens bästa fraktpriser.

Kontakta oss gärna idag för mer information så skall vi sätta igång arbetet att ta fram marknadens bästa fraktpriser för ert företag.

Kontakta oss

Har du frågor kring frakupphandling och gruppavtal inom frakt? Tveka då inte att kontakta oss! Om du vill ha en offert kan du gå in på att ansöka om offert så återkopplar vi inom 24 timmar.

E-post: info@boxday.se
Postadress: Innovatech Center, Sturevägen 29, 181 32 Lidingö
Besöksadress: Sturevägen 29, Lidingö