Billig frakt

Billig frakt hos Boxday = Sant!

Vi på Boxday hjälper många företag att sänka sina fraktkostnader. Vi upphandlar billig frakt genom våra volymavtal som vi har med våra transportföretag. Vi arbetar endast med de största transportföretagen i Sverige såsom DHL, Posten, Bring mfl.

Boxday skickar årligen 100 000 -tals paket vilket möjliggör volymavtal för samtliga våra kunder stora som små. Det är smartare att samla dina frakter hos oss, inte minst för att vi hjälper ditt företag att spara pengar men även för att vi för varje ny kund får bättre och bättre möjligheter att pressa priserna hos våra samarbetspartners.

Vi kan bli din partner för frakter från när och fjärran, enkelt, tryggt och billigt.
Vi kan bli din partner för frakter från när och fjärran, enkelt, tryggt och billigt.

Så här gör du för att få billig frakt 

Vi på Boxday kan garantera att det är roligare att köpa billig frakt än dyr och ni då kan lägga pengarna på något annat såsom marknadsföring. Boxdays fraktupphandling går fort, vi samlar in information om hur ditt företags fraktbehov ser ut och utifrån det anpassar vi upphandlingen. Vi kontaktar våra samarbetspartners och tar in priser på några dagar. När vi sedan återkommer till ert företag med ett bättre avtal så sätter vi upp ett nytt kundnummer och kopplar in det i vårt TA-system (transportadministration) som vi köper in via vår samarbetspartner Unifaun vilket är samma leverantör som levererar system till Posten, DHL, Bring och Schenker. Med andra ord blir det knappt någon omställning för ert företag bortsett från ett lägre pris och ett nytt lösenord när ni skall logga in och skriva ut fraktsedlar.

Det tar oss inte mer än några timmar att få upp ett nytt kundnummer så vad väntar ni på. Kontakta oss redan idag så kan ni börja spara pengar redan nu – det kostar ingenting att ringa oss och ge oss en chans att ge er mer pengar över!

Kontakta oss

Har du frågor kring frakupphandling och gruppavtal inom frakt? Tveka då inte att kontakta oss! Om du vill ha en offert kan du gå in på att ansöka om offert så återkopplar vi inom 24 timmar.

E-post: info@boxday.se
Postadress: Innovatech Center, Sturevägen 29, 181 32 Lidingö
Besöksadress: Sturevägen 29, Lidingö