Köpa frakt billigt

Vi på Boxday gillar att köpa frakt billigt åt våra kunder. Vi har lång erfarenhet från logistiksverige och kan hjälpa ditt företag att köpa frakt billigt.

Ett av huvudskälen till att ditt företag kan köpa frakt billigt genom Boxday är att vi hjälper våra kunder att skicka mer än 300 000 paket varje år. Detta ger oss en styrka att förhandla fraktpriser för våra kunders räkning till riktigt låga prisnivåer.

Utöver att bara köpa frakt billigt så hjälper vi även våra kunder med att köpa frakter smartare. Eftersom vi arbetar med flertalet aktörer på marknaden, samtliga stora, så får kunden ett bredare utbud av produkterna som finns tillgängliga och oftast är det så att ett transportföretag kan erbjuda låga priser för exempelvis små paket medan ett annat företag kan erbjuda bra priser för större paket. Du som kund kan då utnyttja detta genom att köpa dina frakter hos Boxday då du kan upphandla dina priser från flera olika aktörer och då alltid stå som en vinnare.

Boxday är idag ett av de snabbast växande företagen inom logistiksverige tack vare våra smarta lösningar och våra bra samarbeten med våra samarbetspartners vilket gör att du som kund kan köpa frakt billigt på ett mycket enkelt sätt. Vi samarbetar exempelvis med Posten, Schenker, DHL och Bring men också med mindre lokala firmor som kan lösa mer skräddarsydda behov. Vi samordnar alla våra samarbetspartners och kunder direkt i vårt egna system som vi köper från Unifaun vilket gör att du som kund inte behöver bekanta dig med ett nytt gränssnitt när du skriver ut fraktsedlar utan kan arbeta som vanligt i Unifaun men få tillgång till flera olika transportörer när du beställer dina frakttjänster, allt från en och samma plats via Boxday.

Kontakta oss

Har du frågor kring frakupphandling och gruppavtal inom frakt? Tveka då inte att kontakta oss! Om du vill ha en offert kan du gå in på att ansöka om offert så återkopplar vi inom 24 timmar.

E-post: info@boxday.se
Postadress: Innovatech Center, Sturevägen 29, 181 32 Lidingö
Besöksadress: Sturevägen 29, Lidingö