Om oss

Vi hjälper företag att sänka sina konstnader!

Vår volym ger dig som kund ett bättre avtal

Vi som jobbar på Boxday tycker att det är fantastiskt att få arbeta i ett företag vars enda syfte är att hjälpa andra företag att må bättre, vi har nog Sverige i särklass nöjdaste kunder och vi hoppas att ni skall bli fler så vi också kan bli det!

Boxday har 4st affärsområden som alla utgår från att skapa mer pengar över i kassan för alla våra kunder. Fraktupphandlingar och fraktförmedling för att spara pengar på fraktkostnader, lagerfinansiering för att förbättra företagets ekonomi och likviditet, reskontraservice,  faktura hantering och inkasso för att förenkla ekonomiavdelningens belastning och kostnadseffektivitet samt se till så att du får betalt för dina fakturor i tid. Fakturaköp och fakturabelåning för att frigöra kapital och få tillväxtkapital där du kan utnyttja ditt egna faktura underlag istället för att ta riskkapital.

Vi är det enda företag i Sverige som kan erbjuda denna kompletta palett av tjänster till företag. Genom att hos oss dels kunna frigöra kapitalbindning från ditt lager och ovanpå detta kunna erbjuda fakturabelåning eller fakturaköp så frigör du så pass mycket kapital att du snabbt kan nå positivt kassaflöde. Som utmanare är våra priser kanske Sveriges mest konkurrenskraftiga på alla punkter vilket gör dig som väljer oss till en sann vinnare. Ring oss idag så hjälper vi ert företag att spara pengar på det område som passar er bäst, fraktförmedling, fraktupphandlingar, inkasso, lagerfinansiering, fakturaköp eller fakturabelåning.

Boxday började under 2013 med endast fraktförmedling som tjänst och har senare under 2013 växt med nya affärsområden. Vi har idag hjälpt över 100 företag med fraktförmedling och vi växer kraftigt inom våra övriga affärsområden. Vår volym ger dig som kund ett bättre avtal, ju större vi blir desto mer kostnadseffektivt blir det för kunden.

Kontakta oss

Har du frågor kring frakupphandling och gruppavtal inom frakt? Tveka då inte att kontakta oss! Om du vill ha en offert kan du gå in på att ansöka om offert så återkopplar vi inom 24 timmar.

E-post: info@boxday.se
Postadress: Innovatech Center, Sturevägen 29, 181 32 Lidingö
Besöksadress: Sturevägen 29, Lidingö