Fraktupphandling för lägre priser

Vi sänker dina fraktkostnader med 20–30%

Det är inte ovanligt att fraktkostnaderna står för 10% av ett företags omkostnader.
Då är det så klart viktigt att inte betala för mycket.
På Boxday använder vi våra stora inköpsvolymer för att förhandla till oss bättre priser för din räkning.

Våra volymer ger DIG ett bättre pris

Boxday skickar varje vecka stora mängder paket, pallar och containrar för våra kunders räkning, inom Sverige, inom Norden och globalt. Våra volymer gör att vi lättare kan komma ner i pris när vi förhandlar fraktavtal för din räkning. Du behöver inte längre nöja dig med första budet.

Tillsammans med dig och alla våra andra kunder, har vi på Boxday en större köpkraft och en bättre förhandlingsposition gentemot fraktbolagen än något av de enskilda företagen skulle kunna ha på egen hand. Därför kan vi erbjuda mer förmånliga priser och villkor.

Billig fraktlösning

Bästa pris med rätt transportföretag

Transporter bokade via oss skickas oftast med DHL, UPS, Postnord och Bring. De olika bolagen har lite olika inriktning och är specialiserade på olika saker. Därför prissätter de olika typer av transporter på olika sätt. 

När du använder Boxday kan du välja att skicka mindre paket med en transportör och större gods med någon annan för bästa transportekonomi. Du får alltså möjlighet att plocka russinen ur kakan.

Minska fraktkostnaderna med 20–30%

När du blir kund hos oss börjar vi med att gå igenom vilken typ av frakter ni använder idag och hur ofta dessa bokas. Då kan vi hjälpa dig se var de största besparingarna går att göra. Vi förhandlar priserna åt dig och rekommenderar vilken transportör du ska välja för olika typer av försändelser. 

I de allra flesta fall kan vi minska fraktkostnaderna med 20–30%, ibland med så mycket som 50%.

Frakuphandling och gruppavtal frakt

Så går det till

Billig fraktlösning

Som kund hos Boxday får du ett särskilt kundnummer som du använder för att logga in i Unifaun (fraktbokningssystemet). Där får du tillgång till hela vårt produktutbud och samtliga av våra transportfirmor. Här hittar du alltså de fyra stora: DHL, UPS, Postnord och Bring, men också mindre transportörer som kan lösa specialtransporter och lokala frågor. Sedan bokar du dina transporter som vanligt.

Den enda skillnaden är lägre priser än du är van vid.

Att bli kund

Du kan börja med att testa Boxday för några av dina transporter parallellt med ditt befintliga transportavtal. Blir du nöjd med Boxday skiftar du helt enkelt över till oss fullt ut när du känner dig redo.

Boxday har varit en revolution. Vi minskade kostnaderna med 27% och minskat antalet reklamationer! Jag kan varmt rekommendera Boxday till andra små och mellanstora företag.

Kontakta oss

Har du frågor kring frakupphandling och gruppavtal inom frakt? Tveka då inte att kontakta oss! Om du vill ha en offert kan du gå in på att ansöka om offert så återkopplar vi inom 24 timmar.

E-post: info@boxday.se
Postadress: Innovatech Center, Sturevägen 29, 181 32 Lidingö
Besöksadress: Sturevägen 29, Lidingö