Skicka paket

Skicka paket med hjälp av Boxday är billigare och bättre samt ger ditt företag en mycket större flexibilitet.

Boxday skickar 100 000 -tals paket per år genom våra samarbetspartners. Vi samarbetar med flertalet av de största företagen i Sverige och kan hjälpa till med alla möjliga former av lösningar som ditt företag kan behöva för att kostnadseffektivt kunna skicka paket till samtliga företag och privatpersoner i Sverige.

Med hjälp av Boxday kan ditt företag erhålla fantastiska fraktpriser för såväl paket, pallar, stycken och partier inom Sverige såväl som utomlands. Då vi samlar volymavtal under ett och samma tak så blir våra priser hela tiden bättre. Den volym du bidrar med tillsammans med alla andra kunders volym skapar helt enkelt oslagbara priser som inget enskilt företag kan skaffa på egen hand. Vår volym är både vår och kundens gemensamma styrka när vi förhandlar mot fraktbolagen.

Att skicka paket med Boxday är dessutom betydligt smidigare än att skicka via något annat företag. Då vi arbetar med flertalet aktörer på marknaden så kan vi kombinera tjänster från flera olika företag för att täcka hela ditt företagsbehov utan att det påverkar dina volymrabatter. En enskild kund hos ett transportföretag får oftast endast bra priser om samtliga volymer samlas under ett och samma transportföretag. Då Boxday har stora volymer hos samtliga av våra samarbetspartners så kan vi erbjuda lösningar där flera aktörer kombineras utan att din prisbild förstörs för någon enskild produkt. Du kan exempelvis skicka flera tusen paket per månad och idag ha bra priser på paket, men samtidigt behöver du skicka 50-60 pallar per månad och där har du dåliga priser eftersom du inte har volymen – med vår volym så ser vi inte bara till att du får bättre priser på dina paket du får dessutom superpriser på dina pallar som du annars aldrig hade kunnat förhandla dig till själv. Vi kan hjälpa till med allt från Posten MyPack, DPD Företagspaket, Varubrev, DHL Servicepoint, DHL Paket, Pallar, Partier/Partigods, Styckegods, kontainerfrakt m.m.

Ring oss idag, det är helt enkelt en fantastisk affär att vara kund hos Boxday och inget företag borde ha råd att inte vara kund hos oss. Vi är dessutom gratiskonsulter åt våra kunder då vi inte tar betalt från kunden utan får betalt endast för utförda transporter.

Kontakta oss

Har du frågor kring frakupphandling och gruppavtal inom frakt? Tveka då inte att kontakta oss! Om du vill ha en offert kan du gå in på att ansöka om offert så återkopplar vi inom 24 timmar.

E-post: info@boxday.se
Postadress: Innovatech Center, Sturevägen 29, 181 32 Lidingö
Besöksadress: Sturevägen 29, Lidingö