Skicka paket billigt

Är du på jakt efter att skicka paket billigt så har du kommit rätt! Vi på Boxday hjälper till att skicka paket billigt till 100-tusentals mottagare varje år.

Vår styrka och skälet till att vi kan skicka paket billigt åt ditt företag är att vi är många kunder som hjälps åt att bygga upp våra fraktvolymer som i sin tur hjälper oss att förhandla ner våra priser gentemot våra samarbetspartners.

Vi arbetar alltid på ett bra sätt som gör att du som kund alltid erhåller ett så lågt pris som möjligt. När du kommer till oss och vill bli kund så låter vi transportbolagen få komma in med anbud och sedan presenterar vi det vinnande förslaget till ditt företag genom ett avtal. Därefter får ditt företag ett nytt kundnummer och kan vara igång dagen efter att skicka paket billigt och på så sätt spara pengar.

När du arbetar med Boxday får du också tillgång till ett större utbud av produkter än annars. Exemepelvis kanske ditt företag skickar mycket paket. Men sen kommer det en kund som vill att du skall skicka en pall till kunden och du har inga bra priser på detta, du kontaktar då din transportfirma som vet att du nästan aldrig skickar pallar och därför får du ett väldigt dåligt pris så de kan tjäna maximalt med pengar på den transporten. Jobbar du med Boxday så har vi massor av kunder som skickar 10 tusentals pallar om året och 100 tusentals paket om året och när du som kund då kanske ska skicka iväg din pall så får du redan från början riktigt bra priser på dessa produkter även om du inte använder dessa ofta. Det som nämndes ovan som exempel är kanske dock den sämsta anledningen till varför du skall välja oss, huvudanledningen är att vi tittar på det du oftast skickar och ser till att kapa priserna för dessa produkter så du kan skicka paket billigt av de paket som du oftast skickar för där finns mest pengar att spara.

När vi samlar alla våra samarbetspartners under ett tak får du också tillgång till en inloggning i våra system hos Unifaun och kan därifrån arbeta med flertalet olika transportörer utan att behöva tänka på att logga in på flera platser vilket är väldigt fördelaktigt för ditt företag. Vidare så är det också så att vissa transportföretag är bra på att skicka paket billigt för vissa typer av paket, ex. mindre paket medan andra transportföretag är bra på att skicka paket billigt för ex. större paket. Genom att få tillgång till priserna från flera företag så kan du kombinera flera olika transportbolag och på så vis maximera din kostnadsbesparing på ett smartare sätt.

Kontakta oss

Har du frågor kring frakupphandling och gruppavtal inom frakt? Tveka då inte att kontakta oss! Om du vill ha en offert kan du gå in på att ansöka om offert så återkopplar vi inom 24 timmar.

E-post: info@boxday.se
Postadress: Innovatech Center, Sturevägen 29, 181 32 Lidingö
Besöksadress: Sturevägen 29, Lidingö