Sänka fraktkostnad

Sänka fraktkostnad? Vill ditt företag sänka sin fraktkostnad för företaget så har ni kommit rätt!

Boxday har hjälpt hundratals företag att sänka fraktkostnaden med stora belopp. Vi hjälper er genom att förhandla med transportörerna genom att vi redan levererar så pass stora volymer som vi gör och kan därmed hjälpa även små företag att få ner sin fraktkostnad avsevärt.

Boxday har såväl stora som små företag som kunder och har som mål att över 1 000 000 paket skall skickas via våra system under 2014 och vi är en god bit på väg att lyckas uppnå vårt mål redan.

Du har ingenting att förlora på att höra av dig till oss innan du själv försöker ge dig på att upphandla ett nytt fraktavtal. Sällan hittar företag bättre priser än de som vi kan erbjuda till våra kunder och vi har faktiskt inte förlorat en enda upphandling mot något konkurrerande företag sedan vår start (artikeln senast uppdaterad 2014-01-11).

De flesta av våra kunder kommer till oss på rekommendation och sedan stannar de hos oss och rekommenderar vänner och bekanta på andra företag att komma i kontakt med oss. Vi växer genom att göra ett gott jobb för dig som kund och lyckas vi inte med detta så har vi misslyckats i vårt arbete.

Utöver att bara sänka fraktkostnad så kan våra system hjälpa er att arbeta parallellt med flertalet transportörer. Detta genom ett unikt samarbete med Unifaun som levererar system till alla större transportörer i Sverige.

Kontakta oss

Har du frågor kring frakupphandling och gruppavtal inom frakt? Tveka då inte att kontakta oss! Om du vill ha en offert kan du gå in på att ansöka om offert så återkopplar vi inom 24 timmar.

E-post: info@boxday.se
Postadress: Innovatech Center, Sturevägen 29, 181 32 Lidingö
Besöksadress: Sturevägen 29, Lidingö