Fraktupphandling

Med en bra fraktupphandling kan ni spara tid och pengar. 

Vi på Boxday hjälper ditt företag till bättre fraktavtal

Varför betala mer än nödvändigt för ditt företags frakter? Lägg den tiden på att göra det ni gör bäst och låt oss på Boxday hjälpa er att göra det vi gör bäst; fraktupphandlingar. Vi på Boxday sitter med en unik kombination av lång erfarenhet och ett brett kontaktnät som gör att vi kan göra jobbet enklare och billigare åt dig. Genom våra fraktavtal skickar vi hundratusentals paket globalt. Vi skickar stora pallar och partier till de nordiska länderna, samt tusentals containrar över hela världen. Dessutom köper vi upp frakter för stora summor årligen, vilket gör att vi kan hjälpa dig till ett bättre pris. Denna kombination av möjligheter har gett oss förmågan att säga att vi är ett av Sveriges mest pålitliga fraktupphandlingsbolag.

Tillskillnad från de flesta andra företag som arbetar med fraktupphandlingar och gruppavtal inom frakt är detta inte en av många delar av vår verksamhet, utan det är hela verksamheten. Detta gör att vi på Boxday lägger all vår fokus på att få fram de bästa fraktavtalen för just dig och ditt företag.

Genom att köpa upp stora fraktvolymer kan vi erbjuda dig ett fördelaktigt pris, oavsett vilken typ av frakt du är ute efter. Hur då? Därför att de volymer som ditt företag bidrar med kombinerat med de volymer som våra andra kunder medverkar med gör att vi har en mycket starkare köpkraft hos frakt leverantörerna än vad ett enskilt företag i regel kan ha. Därför gynnar det dig inte bara tidsmässigt att göra detta, utan ni sparar även pengar på att låta oss på Boxday ta hand om era fraktavtal. Då våran tid dessutom är gratis för ert företag så har ni inget att förlora på att låta oss visa er hur vi kan förbättra er fraktupphandling.

Kontakta oss så Boxday kan börja spara dina pengar redan idag!

Kontakta oss

Har du frågor kring frakupphandling och gruppavtal inom frakt? Tveka då inte att kontakta oss! Om du vill ha en offert kan du gå in på att ansöka om offert så återkopplar vi inom 24 timmar.

E-post: info@boxday.se
Postadress: Innovatech Center, Sturevägen 29, 181 32 Lidingö
Besöksadress: Sturevägen 29, Lidingö