4 anledningar till att välja Boxday för dina fraktupphandlingar

11 september, 2019

Fraktavtal och fraktupphandlingar kan vara en djungel för den som inte är insatt. Frågor som ”beställde jag rätt volym”, ”är det här priset verkligen realistiskt” och ”valde jag rätt sorts frakt?” är vanliga. Likaså att använda samma fraktbolag enbart av gammal vana istället för att göra en konkurrensanalys av marknaden på grund av tidsbrist.

Här kan Boxday komma in och hjälpa dig. För att underlätta ditt beslut, här kommer fyra bra anledningar till varför just du ska låta oss på Boxday stå för dina fraktavtal.

Tidseffektivt

Hur lång tid tar det att gå igenom alla de olika transportleverantörerna på marknaden, och att sedan jämföra deras olika erbjudanden på transporter och kostnader? Och hur ofta måste du hålla koll på när priserna ändras hos alla? Vi har samlat de bästa transportörerna på marknaden och låter våra experter förhandla fram fraktupphandlingarna. Du behöver bara kontakta oss på Boxday, då vi redan har gjort allt förarbete med fraktavtalen. Det sparar ditt företag mycket tid, som ni kan investera på annat.

Lönsamhet

Det är sällan ett kostnadseffektivt sätt att upphandla frakter som ensamt företag. Därför är det till er fördel att låta era fraktvolymer kombineras med våra andra kunders volymer för att ha möjlighet att tillsammans förhandla om ett billigare pris med en större volym. Vi samlar våra partners erbjudanden, några av de största transportörerna på marknaden, och förhandlar fram ett pris som är fördelaktigt för ert företag. Oavsett om ni är ett litet eller stort företag.

Flexibelt

Vi upphandlar inte om bara en sorts fraktavtal. Utan vi avtalar om en rad olika frakter, vilket gör att du som företagare inte behöver gå till olika fraktupphandlare. Ändras era behov, som det lätt kan göra i en växande global marknad, med exempelvis volymer eller vilken typ av transport ni är ute efter så finns vi fortfarande här och hjälper er att anpassa fraktavtalen efter ditt företags storlek och verksamhet.

Smidigt

Då vi har samlat ett flertal stora transportleverantörer redan åt dig, behöver du inte sitta och gå igenom och jämföra själv för ert fraktavtal. Du slipper göra det stora urvalet och förhandla, utan kan enkelt bara kontakta oss på Boxday och ha all information på ett och samma ställe. Alla förhandlingar, jämförelser och urval är redan gjorda av experter hos oss, och du behöver bara göra ett val. Vill du ha det mest kostnadseffektiva fraktavtalet vi kunnat få fram?

Kontakta oss om du vill ha en närmare presentation av hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam imperdiet augue sed accumsan auctor. Nulla aliquam bibendum ipsum non vulputate. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam imperdiet augue sed accumsan auctor. Nulla aliquam bibendum ipsum non vulputate. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.