Fakturabelåning är den moderna företagarens sätt att frigöra kapital på ett kostnadseffektivt och smart sätt. Vanligast förr i tiden var att gå till din bank och be om en kredit när ditt företag kunde visa upp ett gott resultat så banken kunde känna sig trygg. På senare tid har fakturabelåning tagit över mer och mer allteftersom företagen inser fördelarna med att dels ha en rörlig kredit som tillåter ditt företag att växa när ditt fakturaunderlag växer men också att kunna krympa belåningen när ditt fakturaunderlag krymper så att du inte sitter med för stora räntekostnader i onödan.

Boxday arbetar med fakturabelåning och hjälper företag att frigöra miljontals kronor för tillväxt varje månad. Tillsammans med Boxday kan ert företag inte bara binda upp mindre kapital och växa men ni kommer också få förmånligare villkor hos oss än vad ni kan hitta på andra platser eftersom Boxday arbetar med flera olika affärsområden som tillsammans kan ge ditt företag stora kostnadsbesparingar och vi på Boxday tillskillnad från övriga företag i vår bransch behöver inte tjäna lika mycket på fakturabelåning som våra konkurrenter för att vara lönsamma.

Boxday har 4st olika affärsområden, Frakt och logistik som hjälper företag med fraktupphandling / fraktförmedling, Inkasso, Factoring och Fakturabelåning. Som kund hos Boxday kan vi hjälpa ert företag att spara pengar på samtliga dessa områden eller endast ett område beroende på vilket behov ert företag har.

Kontakta oss redan idag och börja samarbeta med en smart partner som vet innebörden av hur låga kostnader slår på resultatet!